Megépül az EYOF-sportcentrum? Nemsokára Zsolimpia, ébresztő!
2017. május 30. írta: BoldiG

Megépül az EYOF-sportcentrum? Nemsokára Zsolimpia, ébresztő!

eyofcsarnok01.jpg

Igaz az EYOF megnyitóig még van 54 nap, szóval nyugodtan készülhetnénk a nagy eseményre, amely városunkat bizonyosan hosszú időre a világ sport térképére katapultálja majd, és Borkai Zsolt megdicsőülését is elhozza.

Karosszékünkben hátradőlve figyelhetnénk a közvetítéseket, ahogy a lángot körbe hordozzák a megye, sőt az ország jelentős részén. Látnánk,hogy megérkezik például Zalaalsóbüdöskútra? Hát igen, ez már majdnem olyan, mint az igazi olimpia!   

eyofcsarnok03.jpg

DE  mi már most nagy izgalomban vagyunk!

‘Miközben a láng ország és-megyejáró körútra indul, az EYOF öt napos eseményére készülő grandiózus sportcentrum egy kisebb szelete, mintha nem akarna időre elkészülni! A szinte kész csarnokok, pályák mellett ott áll egy csarnok váza. És erre a vázra valahogy nem akar felkerülni a tető, a külső burkolat. És persze ki tudja mennyi gépészeti és kényelmi szerkezet hiányzik még belőle!

54 nap lehet nagyon hosszú és nagyon rövid időszak is.  Valószínűleg a kivitelezők nagyon-nagyon rövidnek érezhetik most!

Szurkoljunk az építőknek! Tiszta szívből bíztassuk őket, hogy ezt a lemaradt csarnokot is sikerüljön befejezni időre. ….

eyofcsarnok02.jpg

Vagy hagyják inkább az egészet, húzzanak rá egy nagy ponyvát…arra az 5 napra megteszi az is. Utána meg lesz elég idő normális tempóban befejezni..

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2412550013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása