Szalagkorlátnak ütközött egy autó Győrben-ivott a söfőr
2017. július 30. írta: Cseri Pál

Szalagkorlátnak ütközött egy autó Győrben-ivott a söfőr

szalagkorlatanik_ut.jpg

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az 1-es számú főúton, Győr belterületén szombaton 23 óra 15 perc körül. A sofőr az Ipar utca felől a Kardán utca irányába haladt, amikor járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban a jobb oldali útpadkára hajtott, majd a korlátnak ütközött. A balesetben ketten – az elsődleges megállapítások szerint – könnyű sérüléseket szenvedtek. Az autó vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintát vettek tőle a későbbi vizsgálat céljából.

A személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Címlapfotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6012700867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása