Államosítani akarják a lombikbébiprogramot?- Ezért van ez egész hajcihő?!
2017. augusztus 31. írta: Cseri Pál

Államosítani akarják a lombikbébiprogramot?- Ezért van ez egész hajcihő?!

 lombik_alfahir_hu.jpg

Úgy tűnik, nem volt elég  beszólni a lombikbébi programban érintetteknek, a katolikus egyházhoz gyorsan felzárkózott a kormány, sőt.

Most Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes látta elérkezettnek az időt arra, hogy ájtatosan és kilógó nyelvvel igazodjon a megyéspüspök véleményéhez, és közben bohócot csináljon magából.  Semmi baj, szíve joga, csak ezt ne, mint komoly pozíciót viselő politikus tegye.

A Hír Tv-nek adott interjújában, még tovább is ment a katolikus egyház álláspontján. Jól belerúgott a Kaáli Intézetbe, azt sejtetve, mintha a lombikbébiprogram nagy részét végző intézmény törvénytelenül működne.

Amire az intézmény vezetőjétől kapott egy jobb horoggal felérő választ: miszerint olyan eset épp egy állami intézményben fordult elő anno, hogy pénz hiányában nem vettek hűtőt, és fagyasztás helyett inkább kidobták az embriókat.

Úgy látszik, neki kellett menni a program fő képviselőjének egy ilyen egyházi nyilatkozat után, csakhogy visszanyalt a fagyi.

Miért van erre szükség? Miért kell még jobban megbántani az érintett emberek ezreit és tízezreit plusz a jóérzésű többi polgárt, ahelyett, hogy elnézést kérnének, akinek elnézést kellene kérniük, és még a becsületük egy része is megmenekülne?

Vajon miért kellene a katolikus egyháznak beleszólnia a lombikbébiprogram szabályozásába, milyen jogon? Ráadásul a győri megyéspüspök javaslatait is várják!  Ezek után, drága barátaim…?

Mit tud az egyház hozzátenni a tudományhoz, genetikához, a sprőd elutasításon kívül? Mondjuk a program sikeréért elnyomhatnak pár imát, a győri megyéspüspök meg celebrálhatna bocsánatkérő-miséket szerte az országban.

Milyen lehet az a szabályozás, „ami az egyház tanításainak is megfelel, és orvosi-biológiai szempontból is működik?” Megkeresztelik majd a lombikokat mielőtt bármi is történne, vagy hogy?

Majd jött a ráadás, a kormány úgy gondolja, ezt is központosítani kell:

„A miniszterelnök-helyettes úgy fogalmazott: a magánbiznisz helyett az állami kontroll világába kell áthelyezni ezeket az eljárásokat, és ezt néhány éven belül meg is lehet szervezni.” –tudósít a Hírt TV.

Tehát ezt is államosítani akarják!  Ezért van az egész hajcihő, nem elvek, nem világnézet, egyszerűen a pénz miatt!

 

Címlapfotó: alfahir.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7312794260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása