Tiltakozás a KISALFÖLD felvásárlása ellen - Két párt is a civilek mellett
2017. szeptember 29. írta: Cseri Pál

Tiltakozás a KISALFÖLD felvásárlása ellen - Két párt is a civilek mellett

vajan_bacsi.jpg

Tiltakozó felvonulást szervez mára  Megyeháza térre a Tízezren a szabad KISALFÖLDért Facebook-csoport, amiatt, hogy az újság Andy Vajna érdekeltségi körébe tartozó cég tulajdonába került, és ezután már borítékolható a kormánypropaganda megjelenése a lapban.

A tiltakozásra meghívták az LMP-t és a Jobbikot is.

A Kisalföld valamiféle etikai kódexre hivatkozva nem engedte a pártközlemények megjelenését, de mi megtesszük.

Az LMP - Lehet Más a Politika részéről a párt Győr-Moson-Sopron megyei vezetése a következőket írta:

A független, szabad sajtó a demokrácia záloga!

Magyarország tovább halad azon az úton, amelyről úgy gondoltuk, hogy többet már nem térhet vissza. A független sajtó újabb bástyája esett el, a NER nevében a film és kaszinó Cézár elfoglalta a Kisalföldet. Lassan már nem marad más, mint a hajlott gerincű bértollnokok által összerakott, hírhamisító, a valóságot torzító lencsén át bemutató, olvashatatlan, nézhetetlen, hallgathatatlan média. A demokráciához azonban hozzátartozik, mi több, annak elengedhetetlen feltétele a

kiegyensúlyozott tájékoztatás, a független sajtó.

Az LMP arra kéri szimpatizánsait, hogy vegyenek részt minél nagyobb számban a "Tízezren a szabad Kisalföldért" FB csoport által szervezett demonstráción pénteken 17 órakor.

LMP GYMS Megyei vezetése

A nagyvárosban élőket, a fiatalokat már nem tudják becsapni. De ott a falvakban, a nagyszüleinket igen!  

A Jobbik Magyarországért Mozgalom részéről Fodor Roland az alábbiakat írta:

"Kiállunk a sajtószabadság mellett!

A Jobbik határozottan kiáll a sajtó- és véleményszabadság, mint egyetemes polgári értékek mellett. Úgy gondoljuk, hogy Andy Vajna térnyerése a városunkban eltéríti Győrt a polgári fejlődés útjáról, mely ellen fel kell emelnünk szavunkat. A Jobbik Győri Szervezete támogatja a „Tízezren a szabad KISALFÖLDért” facebook-csoport pénteki megmozdulását, és arra buzdítja tagjait, szimpatizánsait, hogy vegyenek részt minél többen civilként a rendezvényen."

Időpont: 2017. szeptember 29 péntek, 16:30

Az esemény Facebook-oldalát itt találod.

 

 Címlapfotó: Facebook

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2512910857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása