Bíróság előtt a 65 éves hölgyet megkötöző, lövöldöző és kirabló győri férfi
2017. október 30. írta: Cseri Pali

Bíróság előtt a 65 éves hölgyet megkötöző, lövöldöző és kirabló győri férfi

rablo_szatmar_ro.jpg

Vádat emelnek az ellen a győri gyanúsított ellen, aki megkötözött és kirabolt egy 65 éves helyi nőt.

Nyomozást folytattak egy 52 éves győri lakos ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki még tavaly december 21-én este, maszkban megkötözött és kirabolt egy idős győri hölgyet. A gyanúsított egy alkalommal – feltehetően akarata ellenére – lőtt egyet a nála lévő pisztollyal, majd egy zárt állapotú páncélszekrényt magához vett és elhagyta a házat. A lövés következtében szerencsére nem sérült meg senki.

A helyszínre érkező rendőrök a – továbbra is zárt – széfet megtalálták az ingatlan udvarán, de az elkövető elmenekült. A nyomozók hamarosan beazonosították M. Gusztáv 52 éves győri lakost, aki gyanúsítható volt a bűncselekmény elkövetésével. A férfit – a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával – 2017. március 8-án elfogták és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

police.hu

 

A kép illusztráció: szatmar.ro

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6913117620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása