Balesetet szenvedtek a Győri ETO szurkolói Gyuláról hazafelé tartva
2017. október 31. írta: Cseri Pali

Balesetet szenvedtek a Győri ETO szurkolói Gyuláról hazafelé tartva

eto_hu.png

A tegnapi nap során megdöbbenéssel értesültünk róla, hogy a vasárnap, Gyuláról hazafelé tartó szurkolói kisbusz, benne 8 utazó szurkolónkkal balesetet szenvedett. Ezúton is jobbulást kívánunk minden érintettnek, reméljük, minél hamarabb maradéktalanul felépülnek-írja az egyesület a honlapján.

Információink szerint egy osztrák rendszámú autó rohant bele hátulról a kisbuszba Gyuláról hazafelé, és a sofőr kivételével minden utas megsérült. Többségük a kórházi ellátás után még hajnalban hazajutott, egy szurkolót azonban, aki bordatörést szenvedett és nyaki csigolyái is sérültek, csütörtökig bent tartják megfigyelésre.

A klub vezetősége és az egész csapat teljes szívéből kíván mielőbbi felépülést és gyors gyógyulást az összes érintett szurkolónak, és ezúton is köszönik a támogatásukat!

 

Címlapfotó: eto.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6613120770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása