“Óriási” fogás, napernyő- és virágtolvajokat fogtak el! Lehet, hogy már nincsenek is komoly bűnözők?
2017. december 31. írta: BoldiG

“Óriási” fogás, napernyő- és virágtolvajokat fogtak el! Lehet, hogy már nincsenek is komoly bűnözők?

napernyolopas-1228.jpg

A győri rendőrök nyomozást folytattak két férfival szemben, akik egy koroncói vendéglőből virágot és napernyőket loptak.

A rendőrségre még szeptember 19-én érkezett a bejelentés arról, hogy a hajnali órákban lopás történt az egyik koroncói vendéglőhely teraszáról. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy az éjszaka folyamán ismeretlenek ellopták a vendéglője kerítéssel körbekerített teraszáról a napernyőket és egy virágláda muskátlit.

A bejelentést követően a rend éber őreinek látókörébe került egy 28 éves pázmándfalui és egy 37 éves győri férfi, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak voltak.

A két férfit elfogták, előállították a rendőrkapitányságra és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A 37 éves férfi otthonában tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták az ellopott tárgyakat, amiket lefoglaltak. A gyanúsítottak kihallgatásuk során beismerték a bűncselekmény elkövetését.

A Győri Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6113536071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása