Emberek, milyen viselkedés ez? Késsel fenyegettek egy kamionost az M1-es autópályán
2018. január 08. írta: Cseri Pali

Emberek, milyen viselkedés ez? Késsel fenyegettek egy kamionost az M1-es autópályán

imagekam.jpg

Tilosban előzött az autós az M1-es autópályán, a kamionos nem vette észre. A balesetből hamar fenyegetés lett.

Nem mindennapi felvételt készített valaki az M1-es autópályán. Hogy a videó pontosan mikor készült, nem tudni, a felvételt azonban nemrég tették közzé a Redditen, amihez kommentben egy kísérő szöveget is írt a feltöltő.

A leírás szerint a videóban látható kék autó a leállósávban előzött az M1-es autópályán, ahol épp torlódott a forgalom. A kocsi megpróbált besorolni a kamion elé, a kamionos viszont valószínűleg nem vette ezt észre (és nem is láthatta a próbálkozást), így nekiment az autó bal hátsó részének.

A balesetet szenvedett autó, valamint a mögötte haladó, osztrák rendszámos BMW utasai ingerülten próbálták meg kiparancsolni a kamionost a fülkéből, aki érthető módon nem akart kiszállni a járműből. Már csak azért sem, mert az egyiküknél egy kés is volt

(bpiautosok)

Címlapfotó: bpiautosok.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1213558311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása