Bepiálva elütött egy padot Győrben
2018. január 09. írta: Cseri Pali

Bepiálva elütött egy padot Győrben

bepielva.JPG

A Győri Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást K. Roland ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2017. november 12-én 5 óra 45 perckor személyautóval közlekedett Győrben a Köztelek utcában, a Radnóti Miklós utca felől a Botond utca irányába. A Köztelek utcából balra - egy szervizútra - történő bekanyarodásakor a jármű sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért az út mellett elhelyezett padnak ütközött. A közlekedési baleset során személyi sérülés nem történt.

A helyszínre érkező járőrök a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a sofőr ittas állapotban vezette a járművet, ezért az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

Címlapfotó: police.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8313561313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása