Ismét egy empátia-bajnok: részegen okozott balesetet Győrben, majd elhajtott
2018. január 15. írta: Cseri Pali

Ismét egy empátia-bajnok: részegen okozott balesetet Győrben, majd elhajtott

baleset_police.jpg

A Győri Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 38 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2017. április 11-én 8 óra 20 perckor személygépkocsival közlekedett Győrben, a Bácsai úton a Votinszky Andor utca felől a 14-es számú főút irányába. Közlekedése során egy enyhén jobbra ívelő útkanyarulatból kihajtva járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, ezért összeütközött egy szemből érkező személyautóval. Az ütközést követően a közlekedési balesetet okozó járművezető a helyszínről elhajtott.

A helyszíni szemle adatai alapján a rendőrök egy közúti ellenőrzés során azonosították a közlekedési baleset okozóját. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért az ittas vezetőt a járőrök mintavétel céljából előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a férfi ittas állapotban vezette a járművet.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

Címlapfotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7513577163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása