Menekülni próbált a kábszeres sofőr Győrben-hiába
2018. január 16. írta: Cseri Pali

Menekülni próbált a kábszeres sofőr Győrben-hiába

gyori_menekulo1.jpg

A győri járőrök ellenőrizni akartak egy személyautót, de a sofőr nem állt meg és elhajtott a rendőri intézkedés elől Győrben.

A rendőrök egy személygépkocsit akartak megállítani és ellenőrizni 2018. január 15-én 20 óra körül Győrben a Kossuth Lajos utcában.

A járőrök a szolgálati jármű megkülönböztető hang és fényjelzés együttes használatával és a gépkocsi fény hídján elhelyezett digitális táblára kiírt „Állj! STOP!” szöveges felszólítás segítségével próbálták a járművezetőt intézkedés alá vonni, aki ezt észlelve elhajtott a Bercsényi liget irányába.

gyori_me2.JPG

A járőrök a személygépkocsit követték, amely relatív gyorshajtása miatt egy jobbra ívelő kanyarban kisodródott és egy építési törmeléket gyűjtő konténernek ütközött. A közúti közlekedési baleset során a járművezető és utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték további vizsgálatok elvégzése céljából.

Az egyenruhások a sofőrnél és utasánál kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely illegális szer fogyasztását mutatta ki.

A Győri Rendőrkapitányság az ügyben eljárást indított.

 

Címlapfotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr813580197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása