Hoppá! Győrben is már csak Simicskában bízhat az ellenzék?
2018. január 17. írta: Cseri Pali

Hoppá! Győrben is már csak Simicskában bízhat az ellenzék?

oriasplakat-ov-ml-sl.jpg

'A Zoom.hu információi szerint a Simicska Lajos közeli céghez tartozó felületeken kívül az ország valamennyi plakáthelyét lefoglalta a Fidesz decemberig.

Az ellenzék így a kampányidőszakban sem tud gyakorlatilag hirdetni. Úgy tudjuk, ha a február 17-én kezdődő kampányidőszakban a cégek valamiért mégis adnának helyeket az ellenzéki pártoknak, akkor az egész éves szerződésüket is buknák. Azt piaci források sem tudták megmondani pontosan, hogy összesen hány hely van az országban, de 20-25 ezer óriásplakátra és mintegy 14 ezer citylightra saccolnak. (A citylight az a háttérvilágítással is rendelkező keretes plakát, amit leginkább a buszmegállókban láthatunk.)” -írja a portál.

A kormány ezek szerint megfenyegetett mindenkit, vagy utalt rá, ha adni mer felületet, akkor annyi neki. Ez igazi "demokratikus" és legfőképp: “elegáns” megoldás. Az ellenzéki pártok amúgy se tudnák kifizetni, mert éppen megsarcolták őket, de biztos, ami biztos, még meglépik ezt is. Tehát akkor nagyon be vannak rosálva a tisztelt urak, hátha mégis tud az ellenzék olyan üzenetet kihelyezni a plakátokra, amivel buknak, mint Rottenbiller.

Gondolom, beléjük ivódtak a Jobbik plakátjai szépen. És mivel ott a zabszem ahol, ráhasalnak a hirdetési felületre: hirdetni nem biztos, hogy fognak rajtuk, az a lényeg, hogy tartsák. Nálunk Győrben akkor tele lesz Fidesz-plakátokkal a város, más nem rúghat labdába, ez a kiegyensúlyozott választás biztosítéka a városban, ami azért elég cinikus, de már megszoktuk. A Lajos most kaszálhat azért az egész országban, és törheti a borsot tovább a Viktor orra alá.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7713581693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása