Elsőfokú riasztások a hófúvás veszélye miatt a megyénkben is
2018. február 27. írta: Cseri Pali

Elsőfokú riasztások a hófúvás veszélye miatt a megyénkben is

hofuvas-pecs-ma.jpg

A hóval borított tájakon az olykor erős (45-55 kilométer/órás) északi, északkeleti szél elsősorban a Dunántúl nyugati és déli felében hófúvást okozhat.

Figyelmeztetés országszerte: Budapesten, Pest megyében, továbbá Győr-Moson-Sopron megyében, a hófúvás veszélye miatt - elsőfokú figyelmeztetés, több járásban riasztás van érvényben.

A meteorológiai szolgálat azt írta, hogy egyelőre folytatódik a havazás, a csapadék intenzitása délutántól fokozatosan csökken, estétől lassan megszűnhet.

Az előrejelzés szerint kedden  a legmagasabb nappali hőmérséklet - 8 és - 2 fok között alakul. Késő estére - 10 és - 5 fok közé hűl a levegő.

Szerdán egyre kevesebb helyen várható havazás, de többfelé még élénk, néhol erős lesz a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában - 13 és - 8 fok között alakul, de a havas, gyengébben felhős, szélvédett tájakon - 15 fok alá hűlhet a levegő. A nappali maximumok - 8 és - 3 fok között várhatók.

MTI

(fotó: pecsma.hu)

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5913701894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása