KOMOLYAN, EMBEREK, MUSZÁJ EZT CSINÁLNI? Kijött az új FIAT-kerékpár?
2018. május 16. írta: Cseri Pali

KOMOLYAN, EMBEREK, MUSZÁJ EZT CSINÁLNI? Kijött az új FIAT-kerékpár?

Nem semmi videót adott közre a Győrben Közlekedünk Facebook-csoport. Megáll az ember az esze, egyes győri polgároknak milyen közlekedési szokásaik vannak. Lehet, hogy igaz a filmecske címében feltett kérdés, és új autónak álcázott FIAT- kerékpárral rukkolt elő a a cég, csak azért, hogy megzavarja a közlekedők fejét? Ki tudja. Vagy egy türelmetlen és felelőtlen sofőrt látunk, aki úgy gondolta, nem áll be a sorba, egyszerűen ráhajt a gyalogos meg biciklis útra, később, amikor már nincs kocsisor, majd visszamegy.  De az is lehet, hogy összekeverte az útfajtákat. Neki még így tanították.Most komolyan emberek, muszáj ezt?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1913964654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása