A GYŐRI KÉSELŐ SUHANCOK: Hamarosan vádat emelhetnek a padon fekvőt megkéselők ellen
2018. május 19. írta: BoldiG

A GYŐRI KÉSELŐ SUHANCOK: Hamarosan vádat emelhetnek a padon fekvőt megkéselők ellen

keseles01-police-hu.jpg

A rendőrök befejezték a nyomozást azon két fiatalkorú fiúval szemben, akik bántalmaztak és késsel többször megszúrtak egy férfit Győrben.

Amint arról korábban a hírek szóltak, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének elkövetése miatt folytatott nyomozást egy 15 és egy 16 éves fiatalkorú fiú ellen.

A nyomozás során kiderült, hogy tavaly október 7-én a két fiatalkorú fiú egy győri parkban, egy vasból készült szemetes edénnyel, majd ököllel bántalmazott, illetve később egy késsel többször megszúrt egy padon fekvő férfit. A mentők a sértettet életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A megyei nyomozók 48 óra alatt elfogták és emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a 15 és 16 éves fiúkat.  A fiatalok beismerték tettüket és elmondták, hogy előtte szeptember 28-án találkoztak a sértettel, akit megvertek, majd elvették a táskáját, amiben egy bicskát találtak. A cselekmény napján, a korábbi bűncselekmény alkalmával elvett késsel szúrták meg a padon fekvő férfit.

A megyei rendőr-főkapitányság a két fiatalkorú fiúval szemben emberölés bűntett kísérlete és más bűncselekmények miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnek megküldte.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5513983616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása