Ösztöndíjprogramot indított a Magyar Telekom a győri Széchenyi István Egyetemen
2018. május 19. írta: BoldiG

Ösztöndíjprogramot indított a Magyar Telekom a győri Széchenyi István Egyetemen

osztondij-kozlekkar-hu.png

Az erről szóló megállapodást tegnapelőtt Győrben, a távközlési világnap alkalmából szervezett konferencián írták alá.

A dr. Tremmel János, a Telekom hálózat technológiai igazgatója és dr. Szekeres Tamás, az UNIVERSITAS-Győr Alapítvány kuratóriumi elnöke által szignált ösztöndíj célja a távközlés, valamint a műszaki-informatika terén kimagaslóan teljesítő diákok ösztönzése, annak érdekében, hogy minél többen helyezkedjenek el az infokommunikáció területén.

Az ösztöndíjat egy-egy tanévben öt fő nyerheti el az alapítvány kuratóriuma által kiírt pályázat alapján. Elvárás a pályázókkal szemben, hogy a tanulmányaik és kutatási területük a Magyar Telekom tevékenységéhez kapcsolódjon.

„Felelős vállalatként a Magyar Telekom számára kiemelt jelentőségű, hogy a munkaerőpiacra jól képzett, a műszaki pályák iránt érdeklődő, friss gondolkodású fiatalok lépjenek. A Széchenyi István Egyetem az ország egyik legkiválóbb műszaki felsőoktatás intézményeként eddig is fontos partnerünk volt, a most induló ösztöndíjprogramunkkal pedig tovább erősödik szakmai kapcsolatunk az egyetemmel” – emelte ki Tremmel János.

„Az ösztöndíjrendszer reményeim szerint motiválja a hallgatókat az igényes mérnöki munkára, illetve idevonzza a tehetséges és szorgalmas, szakmájuk iránt elkötelezett fiatalokat, miáltal a szak, s így az egyetem is fejlődik” – tette hozzá Kunczmann Miklós dékán.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1313983636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása