A FELELŐS VEZETÉS HERCEGE: Balesetet okozott Győr környékén, majd segítségnyújtás nélkül meglépett
2018. május 21. írta: Cseri Pali

A FELELŐS VEZETÉS HERCEGE: Balesetet okozott Győr környékén, majd segítségnyújtás nélkül meglépett

auito.jpg

A nyomozás adatai szerint 2018. január 14-én 10 óra 48 perckor a 83-as számú főúton közlekedett Győr felől Győrszemere irányába egy gépkocsi sofőrje. Haladása során a 63+380. kilométerszelvényben egy balra ívelő kanyar előtt, az előzést tiltó tábla, valamint a felfestett záróvonal ellenére megelőzött egy autót. Az előzés pillanatában a szemközti sávban haladó autó vezetője azért, hogy az ütközést elkerülje, jobbra lehúzódott, majd letért az úttestről és járművével balra sodródva, a menetiránya szerinti bal oldali árok falának ütközött. A baleset helyszínéről az okozó gépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül Győrszemere irányába elhajtott. A baleset következtében a vétlen autó sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A győri rendőrök rövid idő múlva beazonosítottak és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak egy 45 éves férfit.

A Győri Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4013989942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása