GYEREKNAP ELŐTT EGY “LAZA” NYÍLT NAP A GYŐRI KREMATÓRIUMBAN? Kíváncsi mi történik Önnel a hamvasztás során?
2018. május 21. írta: BoldiG

GYEREKNAP ELŐTT EGY “LAZA” NYÍLT NAP A GYŐRI KREMATÓRIUMBAN? Kíváncsi mi történik Önnel a hamvasztás során?

hamvaszto-youtube-com.jpg

Bevalljuk, először nagyon-nagyon morbidnak tűnt, amikor az egyik hamvasztó nyílt napról szóló felhívását megláttuk.

Azt írták - nyilván jól felfogott üzleti érdekből is -, hogy sok embert érdekel, hogyan történik a hamvasztás folyamata, ezért szeretnék eloszlatni a különböző kételyeket és megnyugtató válaszokat adni a feltett kérdésekre. Ezért szervezik meg immár 10. alkalommal a hamvasztóban a nyílt napot.

A különleges nap keretein belül megtekinthetik az érdeklődők, hogy az Intézet munkatársai milyen szakszerűen végzik a rájuk bízott feladatokat a hét minden napján.

A látogatók végigjárhatják a sírkertben található hamvasztó részleget, pontos felvilágosítást kapnak arról, hogy mi történik a folyamat alatt. Választ kapnak arra is, hogyan azonosítják összetéveszthetetlenül a hamvakat és milyen körülmények között vehetnek végső búcsút a hozzátartozók elhunyt szerettüktől

Az ingyenes vezetéssel egybekötött program keretein belül szakemberektől kaphatnak választ kérdéseikre. A helyszínen vezetéssel lehet körbejárni a hamvasztóüzemet és a sírkertet.

Valószínűleg, egyelőre nem tolonganak az érdeklődők, tekintettel arra, hogy regisztráció nem szükséges!

Mondjuk az időponton kicsit elgondolkoznék, hiszen május 26-án rendezik az idén, a gyereknapot megelőző napon!

Önök résztvennének egy ilyen programon, a győri krematóriumban?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9713990538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása