Forgalomkolátozás az EYOF lángfogadó ceremónia miatt Győrben
2017. május 18. írta: BoldiG

Forgalomkolátozás az EYOF lángfogadó ceremónia miatt Győrben

utlezaras-kozarmisleny-hu.jpg

 

Ez EYOF lángja május 24-én érkezik Győrbe. A lángfogadó ceremónia biztonságos lebonyolítása érdekében a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 17:30 óra és 21:30 óra közötti időben, Győrött, a Szent István úton a Munkácsy út és Baross G. út, az Aradi Vértanuk útján a Révai út (beleértve a Városháza téren lévő buszsávot is) és Szent István út között, valamint a Jókai úton a Révai út és az Árpád út közötti teljes szélességű szakaszán.

A Szent István úton a Teleki Gárdonyi Géza utca kereszteződésétől, Abda irányába haladó pályatesten, a volt bútorbolt és a Teleki László út között a külső forgalmi sávot zárják le, majd ezt követően továbbhaladva a Szent István úton nyugati irányban, a szélső sáv lezárását lépcsősen terjesztik ki a középső sávra is. A Szent István útról csak a Baross Gábor hídon keresztül lehet tovább haladni. A Baross Gábor hídról a Szent István útra, csak jobbra, kis ívben lehet haladni, balra nagy ívben a teljes zárás miatt minden nemű jármű behajtása tilos.

A forgalomkorlátozás az ÉNYKK Zrt. tájékoztatása szerint a következőképp érinti a buszközlekedést:

  • A nyugat felé és felől közlekedő helyközi (regionális és országos) autóbuszjáratok a Baross Gábor híd helyett a 821-es úti felüljárón közlekednek, ezért nem érintik a Győr, Eötvös park megállóhelyet.
  • A Révai Miklós utca és a Jókai utca felől érkező, a Baross Gábor híd illetve az Iparkamara felé közlekedő 1, 1A, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 11A, 12, 14, 17, 17B, 19, 21B, 22, 22B, 30, 30A, 30B, 31 jelzésű  helyi autóbuszjáratok a Városháza illetve a Honvéd liget megállóhelyet követően az Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca – Szent István út útvonalon kerülik ki a lezárt útszakaszt, megállóhelyeik változatlanok, azonban menetidejük 2-3 perccel nő.
  • A Széchenyi István Egyetemtől 17.15 és 17.30 órakor induló, menetrend szerint a Baross Gábor híd, belvárosi hídfőig közlekedő CITY jelzésű járatok csak a Honvéd ligetig közlekednek.
  • Az 1, 1A jelzésű helyi autóbuszjáratok Újváros felé az Eszperantó út, autóbusz-állomás megállóhelyet követően az Eszperantó út – Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, megállóhelyeik változatlanok, azonban menetidejük 2-3 perccel nő.
  • A 7-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Virágpiac felé a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet követően a Bartók Béla út – Eszperantó út – Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, megállóhelyeik változatlanok, azonban menetidejük 2-3 perccel nő.
  • A 11-es jelzésű helyi autóbuszjáratok Bácsa felé a Malom liget megállóhelyet követően a Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Szent István út, Iparkamara megállóhelyet, viszont megállnak a Révai Miklós utca megállóhely 07-es számú kocsiállásán.
  • A 14-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Liget utca felé a Budai út, Árkád üzletház megállóhelyet követően a Szent István út – Gárdonyi Géza utca – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Szent István út, Iparkamara megállóhelyet, viszont megállnak a Révai Miklós utca megállóhely 07-es számú kocsiállásán.
  • A 19-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Széchenyi István Egyetem felé a Malom liget megállóhelyet követően a Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Nádor aluljáró és a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeket, viszont megállnak a Révai Miklós utca megállóhely 06-os számú kocsiállásán.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9012513021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása