Szolgálunk és védünk: rendőrök segítettek egy kisgyermekes anyának kereket cserélni
2017. május 18. írta: BoldiG

Szolgálunk és védünk: rendőrök segítettek egy kisgyermekes anyának kereket cserélni

segitettekkereketcserelni-police-hu.jpg

 Személyesen és levélben is megköszönte a megyei rendőr-főkapitányság vezetőjének azt a segítséget egy édesanya, amit 2017. május 17-én 11 óra 30 perc körül tettek a győri rendőrök.

 A hölgy két és fél éves kislányával személyautóval közlekedett Győrben, a Liget utcában, amikor az ott szolgálatot teljesítő rendőrök leintették. Az édesanya azt gondolta, hogy közúti ellenőrzés miatt kellett megállnia, azonban a rendőrök figyelmeztették, hogy az autójának a hátsó kereke defektes lett.

Mivel a hölgy elmondta, hogy nem túl jártas a kerékcserében, a rendőrök azonnal a segítségére siettek. Néhány perccel később az édesanya már folytathatta is az útját hazafelé. Néhány óra elteltével azonban családjával együtt jött be a megyei rendőr-főkapitányságra, hogy Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitánynak személyesen is megköszönjék a járőrök segítőkész magatartását.

Címlapfotó:police.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6012518767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása