Szeretne a kulisszák mögé látni? Ne maradjon le a Győri Balettről!
2017. május 20. írta: Cseri Pál

Szeretne a kulisszák mögé látni? Ne maradjon le a Győri Balettről!

gyorib.jpg

2017 Szeptember 2-án a kultúrakedvelők a Győri Balett kulisszái mögé pillanthatnak be, és megtekinthetik a rendkívül  népszerű Szegény Dzsoni és Árnika nyilvános próbáját, valamint előadását.A nyilvános próbára 11 órakor, még az előadásra 15 órakor kerül sor.

Az előadásra május 16-tól váltható jegy a Győri Balett jegypénztárában és online. A nyilvános próba látogatása ingyenes, de regisztrációs jegyhez kötött. A regisztrációs jegyet a Győri Balett jegypénztárában lehet kiváltani -írják a Facebookon.

Aki nem hagyja ki ezt a különleges alkalmat, annak jó szórakozást kívánunk, hisz mi győriek tudjuk, hogy városunk a kultúra fellegvára. A Győri Balett művészei mellett unatkozni biztosan nem fognak, hiszen ezt a darabot már 2017. május 11-én Siófokon nagy sikerrel mutatta be a társulat.

Ha részesei akarnak lenni ennek a különleges művészeti élmények, éljenek a lehetőséggel és váltsanak regisztrációs jegyet a Szegény Dzsoni és Árnika című kiváló darabra.

Címlapfotó:gyoribalett.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Ha anyagilag nem is támogatsz még bennünket, de kattints az oldalon lévő reklámra, azzal már ezt is megteszed! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8412528047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása