A győri kaszinótulajdonos Rákosfaly Zoltán  is bekerült az úszószövetség elnökségébe
2017. május 22. írta: Cseri Pál

A győri kaszinótulajdonos Rákosfaly Zoltán is bekerült az úszószövetség elnökségébe

agyorikaiaszontulajisazusoszovetsgbekerult-24-hu.jpg

A magyar kaszinóüzlet zárt világ, a koncesszió megszerzése csak egy nagyon szűk körnek sikerült eddig: Andy Vajna filmügyi biztos, Garancsi István építőipari nagyvállalkozó, valamint Szima Gábor debreceni vállalkozó mellett Rákosfaly Zoltán ügyvéd jutott már koncesszióhoz.

Mindannyian jó kapcsolatokat ápolnak a most kormányzó erők befolyásos politikusaival. Közülük Rákosfalvy Zoltánt érte az a megtiszteltetés, hogy bekerült a Magyar Úszók Szövetségének elnökségébe a hétvégi tisztújító kongresszuson. Mellette még Danks Emese, a Tesco, valamint a szocialista kormány egykori szóvivője, a magyarországi UNICEF ügyvezető-igazgatója jutott be a testületbe. Darnyi Tamás, Zubor Attila korábbi sikeres úszók elestek ettől a lehetőségtől-  írta az mfor.hu

(A szövetség élén Bienerth Gusztáv váltotta nemrég Gyárfás Tamást, de a kedélyek azóta sem csillapodtak. Az új elnök vezetési módszereit többen nem tartják demokratikusabbnak, mint ahogy elődje irányította a szervezetet.)  Rákosfalvy győri ügyvéd, aki az ottani, valamint a pécsi kaszinó koncessziójának jogával is rendelkezik. A győri cég, a Treff-Klub Kft. ügyvezetőjét pedig Seszták Miklós fejlesztési miniszterhez köti szálak, a feleségeiken keresztül.

A helyi önkormányzat megbízott ügyvédjeként alapos ismerete van a győri politikáról, ottani viszonyokról. A sajtóban megjelent információk szerint köze volt azokhoz a telkekhez, amelyeken utóbb az Audi logisztikai központja épült meg. Az ügyleten állítólag jól keresett az ügyvéd, aki jobb áron tudta értékesíteni a területet, mint amennyiért off-shore szálon felépített érdekeltségei megszerezték azokat.

Az ügyvédet bemutató egyik írás szerint Rákosfalvy kifinomult ízlésű ember, aki ad a megjelenésére. Az új elnökségi tagot egyébként a győri úszó klub jelölte a testületbe. Rákosfalvy korábban szintén úszó volt, egyetemi évei alatt pedig ipari búvárkodásból jutott jövedelemhez.Rákosfalvy Zoltánt korábban gyanús ügylettel hozták összefüggésbe.

Címlapfotó:24.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

 

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr512532619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása