Szeretet Napok Győrben
2017. május 22. írta: Cseri Pál

Szeretet Napok Győrben

szeretetnapokgyorben-police-hu.jpg

A rendőrök bűn- és baleset-megelőzési programokkal csatlakoztak a 15. alkalommal megrendezett eseményhez.A megyei rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya is képviselte magát a 2017. május 21-én megtartott Szeretet Napokon.

A 15. alkalommal megszervezett esemény a széles összefogás egyik legszebb példája Győrben, amihez idén a rendőrök is csatlakoztak. A szakemberek – az életkori sajátosságokat is figyelembe véve – egyrészről aktuális baleset-megelőzési témájú feladatokkal és szóróanyagokkal várták az érdeklődő családokat, másfelől az áldozattá válás elkerüléséhez szolgáltattak hasznos tanácsokat és ismereteket.

Címlapfotó:police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9712532585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása