A halálos baleset helyszínén ismét zavartalanul haladhat a forgalom
2017. május 23. írta: Cseri Pál

A halálos baleset helyszínén ismét zavartalanul haladhat a forgalom

megszuntaforgalomkorlatozas-police-hu.jpg

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés azon az útszakaszon, ahol korábban halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. A 81-es számú főút 78-as kilométerszelvénynél, Győr közelében minden forgalmi sávban zavartalanul haladhat a forgalom. A helyszínelés adatai szerint a teherautó sofőrje a 81-es számú főúton haladt Győr felől az M1-es autópálya irányába.

Közlekedése során a főút 78-as kilométerszelvényénél balra kezdett kanyarodni, amikor – eddig ismeretlen okból és körülmények között – összeütközött egy szemből érkező motorossal. A motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrkapitányság vizsgálja.

Címlapfotó:police.hu

Videó:https://youtu.be/fI6PGQ0duuI

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu


Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2212535031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása