Egy teherautó motorost gázolt Győr közelében ma délelőtt
2017. május 23. írta: BoldiG

Egy teherautó motorost gázolt Győr közelében ma délelőtt

teherautomotorstgazolt-langlovagok-hu.jpg

 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 81-es számú főút 78. kilométerszelvényénél, Győr térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy tehergépjármű motorost gázolt.

A baleset 2017. május 23-án 9 óra 10 perc körül történt. Az ütközés következtében a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad. Kérjük az erre haladó gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Címlapfotó: langlovagok.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1312534033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása