Embercsempészek ellen emeltek vádat Győrben
2017. május 30. írta: Cseri Pál

Embercsempészek ellen emeltek vádat Győrben

embercsempeszvademeles-haon-hu.jpg

Üzletszerűen és bűnszervezetben elkövetett embercsempészet miatt vádat emelt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség egy szír férfi és öt magyar társa ellen - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség hétfőn.

A közlemény szerint a szír férfi, magyar élettársa, valamint ismerőseik és barátaik 2015 márciusában összesen 139 illegális bevándorlót szállítottak Magyarországról Ausztriába. Az utaztatásért általában fejenként 300 eurót (több mint 90 ezer forintot) kértek, s összesen mintegy 23 400 euróra (körülbelül 7 millió forintra) tettek szert.

A szír férfi, aki a bűnszervezetet vezette, jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Gál Katalin, a főügyészség szóvivője elmondta, hogy a szír férfi 49 éves, több évtizede él Magyarországon és szellemi munkával foglalkozott.

Címlapfotó:haon.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3412549943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása