Kétkerekűek tulajdonosainak jelentkezését várják!
2017. május 31. írta: Cseri Pál

Kétkerekűek tulajdonosainak jelentkezését várják!

lopottbicaj-police-hu.jpg

A Győri Rendőrkapitányság lopás miatt folytat nyomozást. A rendőrök a büntetőeljárás során tartott házkutatás alkalmával 2017. május 9-én egy motorkerékpárt és egy biciklit foglaltak le, amelyek feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származnak.

A rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható kétkerekűeket felismeri, azok tulajdonjogát igazolni tudja, jelentkezzen a rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a megyei rendőr-főkapitányságot a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Címlapfotó:police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5312553969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása