A Széchenyi István Egyetem külső kollégiumának kerékpártárolójából lopta el a biciklit
2017. június 02. írta: Cseri Pál

A Széchenyi István Egyetem külső kollégiumának kerékpártárolójából lopta el a biciklit

meszaroslorincutcaikolegium-mapio-net.jpg

A megyei rendőrkapitányság tájékoztatása szerint ismeretlen tettes ellen folytatnak eljárást kerékpárlopás miatt. Az eset 2017. március 15-e és 2017. március 25-e közötti időben történt Győrben, a Mészáros Lőrinc utcában található Széchenyi István Egyetem külső kollégiumánál, ahol a kerékpártárolóból elloptak egy biciklit.

Információk szerint egy 30 év körüli, két oldalt leborotvált, felül rövid sötét hajú, vékony testalkatú férfi lehet a tettes. A kerékpár egy lakattal  volt lezárva. Az ellopott bicikli egy kékes- zöld színű, férfi vázas Taifun feliratú MTB.

Az eljárás során kiderült, hogy a tettes később azzal közlekedett. A lopáskor fekete színű hosszú ujjú pólót, kopottas mellényt,  ésugyanilyen színű nadrágot, valamint egy ezüst színű napszemüveget viselt a tarkóján. A feltételezett elkövető jobb szemöldökében egy piercing található, és kecskeszakállas.

A győri nyomozók kérik, hogy aki a lopott kerékpárral közlekedő férfit
felismeri a leírás alapján, illetve a lopott bicikliről információval
tud szolgálni, az tegyen bejelentést hivatali munkaidőben a
96/520-000/1533 telefonszámon, vagy a 24 órában hívható
112-telefonszámon, illetve személyesen a rendőrkapitányságon
vagy bármely járőrnél.

Címlapfotó:mapio.net

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

 

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2112559213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása