Amikor mi is egyetértünk Orbán Viktorral!
2017. december 31. írta: Cseri Pali

Amikor mi is egyetértünk Orbán Viktorral!

vki_level.JPG

Egy Ausztriába költözött győri barátunk küldte ezt a fotót, Orbán Viktor levelét: Igen jól látják, a mi Viktorunk nem csak hazánk felnőtt lakosságát tiszteli meg kedves levélkéivel, hanem a külföldre menekült honfitársainkat is. Barátunk már a harmadik levelet kapja névre szólóan ausztriai címére.  A levél tartalma, legalábbis annak első fele a szokásos. Aki szereti a Fideszt és a Viktort, az valószínűleg máris több ilyen iromány büszke birtokosa. Esetleg bekeretezve, falra akasztva gyönyörködik bennük. Akinek pedig már elege van az ömlengésből, az úgyis olvasatlanul repíti a kukába az ilyesmit.

Az talán még rendben van, hogy a magyar hatóságok tudják egy Ausztriában élő magyar címét. Hiszen oda is küldhet valamelyik állami szervezet, hatóság levelet! De miből gondolja a Miniszterelnöki Kabinetiroda, azaz maga Orbán Viktor, hogy a külföldön élő magyarok adatait felhasználhatja arra, hogy rendszeresen önfényező levelekkel zaklassa honfitársainkat? Vajon mibe kerül ez nekünk?  

És most mégis arra kérjük Önöket, olvassák el a fontos részeket!

Íme a harmadik fejezet veleje:

„ Meggyőződésünk, hogy nem csak Magyarországon, hanem az egész Kárpát-medencében magyar nyelven írják a jövőt”

Vajon mire gondolhatott bölcs vezérünk? Csak nem arra, hogy Magyarország a jövőben annektálja a környező országok területének jelentős részét? Mert másképp hogyan? Azzal aligha megy sokra, hogy sikerült 1 millió külföldön élő új magyar állampolgárt toboroznia. Azért ott a nem magyarok ettől még csöppet többen vannak! Ez vagy a teljes elmeháborodottság jele, vagy igazi göbbelszi propaganda. De leginkább a kettő együtt.  

De folytassuk:  

„ Kérem, ne feledje, 2018 tavaszán ismét dönteni kell a jövőnkről. Arra biztatom, hogy éljen demokratikus jogával, és vegyen részt a magyar országgyűlési választásokon.

A szavazáson való részvétel a magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok részére regisztrációhoz kötött. Ha még nem tette meg, kérem, regisztráljon!”

Na most! Most van az, hogy egyetértünk Orbán Viktorral!

Igen, mi is kérünk minden külföldön élő magyart arra, hogy menjen el szavazni! Menjen el az is, akinek még van magyar lakcíme! Menjen el akkor is, ha száz kilométereket kell utaznia és órákat sorban állnia valamelyik nagykövetség előtt!

És menjen el minden magyar, akinek már magyar lakcíme sincs! Kérjük, hogy regisztráljon és szavazzon bölcsen!

Kérjük, segítsen az itthon maradottaknak!  Kérjük, emlékezzen arra, miért él, dolgozik külföldön? Miért kellett elhagynia a hazáját, rokonait, szeretteit?  

Kérünk minden Ausztriában, Németországban, Nagy-Britanniában és még ki tudja hol élő magyar honfitársunkat, hogy segítsen! ….mert ha nem , akkor megyünk mi is…

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4713535733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.