Portálunk munkatársakat keres Győrbe! Akár profi vagy akár nem, jelentkezz, ha vannak témáid, jól írsz, és tetszik az oldalunk!
2018. január 16. írta: BoldiG

Portálunk munkatársakat keres Győrbe! Akár profi vagy akár nem, jelentkezz, ha vannak témáid, jól írsz, és tetszik az oldalunk!

ujsagiro-bme-hu.jpg

Ez a portál nem hírportál - vagyis nem úgy. Ez a portál közéleti portál, méghozzá helyi - jelen esetben győri - fókusszal. Mindenről írunk, ami fontos az itt élő embereknek, ami érinti a jelenünket és a jövőnket, nem feledkezve meg a múlt eseményeiről sem.

Nincsenek tabuk, hiszen azok ellen dolgozunk. Ha úgy tetszik, a civilek nagyítója a Boldogulj Győrben! A problémák aljára próbálunk nézni, analizálni, következtetni.

Próbáld ki magad bátran! Küldj egy cikket, riportot, fotót bármilyen győri témáról, eseményről, ami szerinted érdekes lehet az olvasóinknak!


emailcímünk, ahová várjuk a jelentkezésedet: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7713581305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása