Győrben is lehetne “Kutyaszar köz” vagy utca?
2018. január 24. írta: Cseri Pali

Győrben is lehetne “Kutyaszar köz” vagy utca?

kutya_2.jpg

„Kutyaszar köz” lett az utca új neve

Az elégedetlen lakók nevezték át a telekakilt utcát. A skóciai Leith-ben élőknek elege lett. Az Edingburgh északi részén található terület egyik utcácskája olyan szinten tele van kutyáktól származó ürülékkel, hogy az megkeseríti a lakók mindennapjait.

A Twitteren megjelent egy helyi lakos, Stuart Millar által készített fotó, amelyen az látható, hogy valaki egy kerítésre kitűzte a „Kutyaszar köz” feliratú utcatáblát.

kutyaszar.jpg

A kommentekből kiderül, van, aki szó szerint kutyavécének használja a kis utcát: megáll kocsival, kiereszti kedvencét, megvárja, míg kakil, aztán vissza a kocsiba, és már mennek is tovább. Egy másik twitterező azt írja, megérti, hogy átkeresztelték az utcát, ő legutóbb négy kakival találkozott az ötvenméteres szakaszon. Mások azt írják, nem értik, hogy az önkormányzat miért nem bünteti meg a kakáltatókat.

A hivatal természetesen megszólalt az ügyben: az illetékes szerint igen nehéz pont az elkövetés közben tetten érni a kutyákat és hanyag gazdáikat, az önkormányzat mindenkit arra biztat, hogy tegyen bejelentést, ha fel nem szedésnek volt szemtanúja.

via Metro, Edinburgh news

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó: Thinkstock)

 

(24)

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1713599047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása