Rákattant a mocikra a győri fiatal:16 motort lopott több millió forint értékben
2018. február 26. írta: Cseri Pali

Rákattant a mocikra a győri fiatal:16 motort lopott több millió forint értékben

moci.jpg

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség négy elkövetővel szemben emelt vádat tizenhat motorkerékpár ellopása és amiatt, hogy az elvitt motorkerékpárokat  orgazdák vásárolták meg. Az eltulajdonításokért felelős – legfiatalabb – vádlott összesen 3.245.000 forint lopási kárt okozott 2015 ősze és 2017 tavasza között a tizenhat tulajdonosnak. A tizenhetedik motorkerékpárt nem sikerült elvinni.

A vádirat szerint a jelenleg tizenkilenc éves vádlott minden esetben lezárt, vagy udvarra bezárt motorkerékpárokat lopott el. Néhány esetben társai is segítettek neki a cselekmények elkövetésében, a legtöbb esetben azonban ők orgazdákként vásárolták meg, illetőleg adták tovább a járműveket.

A lopási káron felül 150.000 forint rongálási kár is keletkezett a zárak, kerítések megrongálásával.

Az ügyészség a vádlottakat minősített lopásokkal és minősített orgazdasággal vádolja.

(ügyészség)

 

A fotó illusztráció 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3213698790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása