Tiszta szégyen: Belekötött a gyerekekbe, majd megtámadta a tesitanárt a “bátor” férfi Győrben
2018. március 28. írta: Cseri Pali

Tiszta szégyen: Belekötött a gyerekekbe, majd megtámadta a tesitanárt a “bátor” férfi Győrben

verekedo.jpg

A győri járőrök fél órán belül elfogtak egy 28 éves ménfőcsanaki lakost, aki a belvárosban előzetes szóváltást követően megtámadott egy férfit.

A rendőrségre 2018. március 27-én 11 órakor érkezett a bejelentés arról, hogy egy ismeretlen személy megtámadott egy férfit Győr belvárosában. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy éppen testnevelés órát tartott a diákjainak, amikor arra lett figyelmes, hogy egy arra közlekedő férfi mindenkibe beleköt, köztük az ott lévő fiatalokkal is kiabál. Amikor megkérte a veszekedőt, hogy hagyja békén a gyerekeket, a férfi őt is szidalmazni kezdte. A szóváltást követően a kötekedő megtámadta és egy alkalommal megütötte a sértettet.

A járőrök fél órán belül beazonosították, elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthaktó 28 éves férfit, majd a nyomozók garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

(police)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3113786672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása