Ne érje meglepetés! Napokon belül átalakul Győr helyi közlekedése, nézze meg, hogy mire számítson!
2018. március 31. írta: BoldiG

Ne érje meglepetés! Napokon belül átalakul Győr helyi közlekedése, nézze meg, hogy mire számítson!

busz.jpg

A győri önkormányzat döntésének megfelelően 2018. április 9-től (hétfőtől) kezdődően az alábbi változásokra kerül sor Győr helyi közösségi autóbusz-közlekedésében.

Van amit egyszerűen az átszállási lehetőségek javítása miatt változtatnak, de van ahol kevesen utaznak.

Lássuk a konkrétumokat:

1-es busz:

Lakossági kérésre a munkanapokon (hétfőtől péntekig)   Gyirmótról 6.28 órakor induló 1-es jelzésű autóbuszjárat 5 perccel   korábban, 6.23 órakor indul, annak érdekében, hogy biztosított legyen az   átszállási lehetőség a Marcalvárosból 6.40 órakor az AUDI gyár felé induló,   24-es jelzésű autóbuszjáratra.

1A járat:

Lakossági kérésre a munkanapokon (hétfőtől péntekig) Újváros,   Nép utcától 5.10 órakor induló 1A jelzésű autóbuszjárat 5 perccel   később, 5.15 órakor indul, annak érdekében, hogy biztosított legyen az   átszállási lehetőség az autóbusz-állomáson a Szigetköz felől érkező helyközi   autóbuszokról Marcalváros felé.

8B buszjárat:

Lakossági kérésre a munkanapokon (hétfőtől péntekig)   Likócsról 13.22 illetve 14.22 órakor induló 8Bjelzésű autóbuszjáratok 5   perccel később, 13.27 illetve 14.27 órakor indulnak, annak érdekében, hogy biztosított legyen az átszállási lehetőség a városközpontban a   Marcalvárosból érkező 22A autóbuszjáratokról Pinnyéd felé.

19-es busz:

Kihasználatlanság miatt a munkanapokon (hétfőtől péntekig) a Révai   Miklós utcából 19.25 órakor induló 19-es jelzésű autóbuszjárat megszűnik (helyette   a Révai Miklós utcából 19.55 órakor 29-es jelzésű autóbuszjárat indul a Széchenyi István Egyetemhez).

27-es busz:

A 7025/78 illetve 7025/88 számú   regionális autóbuszjáratok változása miatt tanítási napokon a „Fehérvári út 206.” megállóhelyről 9.00   helyett újra 8.28 órakor indul autóbuszjárat az autóbusz-állomás felé. Továbbá, a 7025/77 illetve 7025/177   számú regionális autóbuszjáratok változása miatt munkanapokon (hétfőtől péntekig) az autóbusz-állomásról 16.20  helyett 10 perccel később, 16.30 órakor indul autóbuszjárat a Fehérvári út felé.

29-es busz:

A „CITY” autóbuszvonal változásával   összefüggésben a munkanapokon (hétfőtől péntekig) a Széchenyi István Egyetemtől 16.15 órakor induló 29-es jelzésű   autóbuszjárat megszűnik, viszont munkanapokon (hétfőtől péntekig) a Révai Miklós utcából 19.55 órakor új 29-es jelzésű   autóbuszjárat indul a Széchenyi István Egyetem felé. Továbbá, munkanapokon (hétfőtől péntekig) a Révai Miklós utcából 12.48 helyett 3   perccel korábban, 12.45 órakor, illetve szabadnapokon (szombaton) a Széchenyi István Egyetemtől 8.25, 9.50 és 11.20 helyett 8.12, 9.42 és   11.12 órakorindul 29-es jelzésű járat.

city-menetrendvaltozas-gyor.png

Az egyetemi campus és a Mobilis   Interaktív Kiállítási Központ jobb kiszolgálása céljából bizonyos „CITY”   autóbuszjáratok az „Egyetemi Csarnok, Mobilis” megállóhelyről indulnak, majd érintik a „Széchenyi István Egyetem” elnevezésű jelenlegi indulási   helyüket is, és onnan változatlan útvonalon közlekednek a Belváros felé. Továbbá, bizonyos „CITY” autóbuszjáratok a „Széchenyi István Egyetem” elnevezésű jelenlegi végállomásukat követően továbbközlekednek az „Egyetemi Csarnok, Mobilis” megállóhelyig. A   vonal jelenlegi megállóhelyeit valamennyi „CITY” autóbuszjárat kiszolgálja.

citybuszjarat-valtozasgyor-enykk-hu.png

A részletes menetrendek az érintett megállóhelyeken, valamint >>itt<< kerülnek meghirdetésre.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8313792064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása