Győrben a Fidesz szerint is az a választás igazi tétje, hogy megmaradnak-e a nyilvános csöcsök? Mélypont a kampányban, de biztosan nem a vége!
2018. április 01. írta: Cseri Pali

Győrben a Fidesz szerint is az a választás igazi tétje, hogy megmaradnak-e a nyilvános csöcsök? Mélypont a kampányban, de biztosan nem a vége!

balaton-burka-jelentamas-fboldal.jpg

Még néhány nap és eldől, hogy marad-e a jelenlegi kurzus, vagy befejeződik a migránsozós ámokfutás.

Ismét nagyot alkotott a kormánypárt, csak meg kell nézni az új plakátot, ami kijött a boszorkánykonyhájukból. Ráhangolták magukat a szexista beszédmódra, ami amúgy sem áll messze tőlük, és kihozták ezt az ízét, amiben “elmagyarázzák, amennyiben ők maradnak kormányon csupa jó nő fog rohangálni az utcákon, viszont, ha az ellenzék, akkor burkás mirgránsasszonyok, akikhez hozzá sem lehet érni. A nőknek vajon mit ígérnek: nagy farkú bajszos betyárokat, ha maradnak, és géppisztolyos kispöcsűeket, ha az ellenzék? Szóval, igen, van még lejjebb, nagyot ment lefelé a nemzeti lift, innen már csak a szellemi összeomlás van hátra.

Addig is biztosan Kara Ákoséktól is számíthatunk még “mély” gondolatokra.

Mint a címlapon.

No comment!

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5413797786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása