NEM JÖTT ÖSSZE! Lebukott a győrsági hétvégi házában drogot termesztő manus! (VIDEÓVAL!)
2018. április 29. írta: BoldiG

NEM JÖTT ÖSSZE! Lebukott a győrsági hétvégi házában drogot termesztő manus! (VIDEÓVAL!)

kabitoszernoveny-police-hu.jpg

A rendőrök elfogtak egy 46 éves férfit, aki a hétvégi házának pincéjében kialakított rejtekhelyen termesztett kábítószergyanús növényeket Győrság-Halomalján.

Tegnap késő délután, egy Győrság-Halomalján található hétvégi házat ellenőriztek, mivel felmerült a gyanú, hogy az ingatlan tulajdonosa kábítószergyanús növényt termeszt. A nyomozók a ház átvizsgálásakor, a pincében kialakított rejtekhelyen 37 tő, valamint a padláson további 15 tő kábítószergyanús növényt, 146 gramm száraz növényi származékot és a termesztéshez szükséges eszközöket találtak, amiket lefoglaltak.

A ház tulajdonosát – egy 46 éves férfit – a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A Győri Rendőrkapitányságon a férfi ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8213878858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása