Szüksége lenne egy vizsgálatra Petz Aladárban? Türelem, van akinek nyolc hónapot kell várnia és jöhet!
2018. április 29. írta: BoldiG

Szüksége lenne egy vizsgálatra Petz Aladárban? Türelem, van akinek nyolc hónapot kell várnia és jöhet!

petzaladarkorhaz.jpg

Év végére kapott időpontot egy olyan szemvizsgálatra a Hírtv olvasója, amit ha elvégeznek, számos más betegség meglétét is ki lehetne zárni.

A több mint nyolc hónapos várakozás még nem is minősül extrémnek Magyarországon, több olyan esetről is lehetett már hallani, ahol évek múlva jutna csak be a beteg az orvoshoz.

Szemfenék vizsgálatra kért, majd 2018. december 6-ára kapott időpontot a Hír TV-online olvasója a győri Petz Aladár kórházban. A beutalón az áll, hogy digitális fundus kamerával, vagyis szemfenék-fényképező berendezéssel végzett analízisre küldték a beteget.

A látószervünk ezen vizsgálata ugyan egy egyszerű eljárás, de segítségével a szakorvos meg tudja állapítani, hogy a beteg szenved-e érelmeszesedésben, cukorbetegségben, vagy kórosan magas-e a vérnyomása. Egy szóval sok mindenre lehet belőle következtetni.

beutalo-opetz-hirtv.jpg

(hirtv)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8913879208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása