GYŐRI SZELÍD MOTOROSOK, FIGYELEM: ELKÉPESZTŐ VÁLTOZÁS JÖN! Kedvezményes havi motoros e-matrica is váltható május 1-jétől
2018. április 30. írta: Cseri Pali

GYŐRI SZELÍD MOTOROSOK, FIGYELEM: ELKÉPESZTŐ VÁLTOZÁS JÖN! Kedvezményes havi motoros e-matrica is váltható május 1-jétől

motorosok.jpg

Új termék, kedvezményes havi motoros e-matrica is vásárolható május 1-jétől, ára bruttó 2500 forint lesz - tájékoztatta a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. az MTI-t.

A motorosoknak eddig a D1-es havi e-matricát kellett megvenni 4780 forintért.

Az útdíjfizetési szolgáltató felidézte, a motorkerékpárt használók a heti e-matricát eddig is féláron válthatták meg. Az évközi jogszabályváltozás a motoros szezon kezdetére lehetővé teszi a kedvezményes havi jogosultság megvásárlását is.

A bevezetéshez szükséges rendszerfejlesztéseket és teszteket a NÚSZ Zrt. elvégezte és időben lezárta - közölték.

A NÚSZ értékesítési statisztikái szerint 2016-ban több mint 76 ezer heti motoros e-matricát vásároltak az úthasználók 112,1 millió forint értékben, míg 2017-ben több mint 84 ezret 124,2 millió forint értékben.

(mti)

 

Fotó: blikk.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2013880380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása