LÚZER TOLVAJOK: Sörösüvegbe szívtak le benzint egy autóból a Sport utcában Győrben. Mi jöhet még?
2018. május 30. írta: Cseri Pali

LÚZER TOLVAJOK: Sörösüvegbe szívtak le benzint egy autóból a Sport utcában Győrben. Mi jöhet még?

uzemanyagos3.jpg

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott lopás vétsége és lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 29 győri és egy 39 éves gönyűi lakossal szemben.

Győrben a Sport utcában parkoló személygépkocsi tanksapkáját takaró ajtó zárját feszítette fel két férfi 2017. december 31-én 19 óra 30 perckor. Miután a tanksapkát eltávolították az üzemanyagtartályból benzint szívtak le egy sörösüvegbe. Lakossági bejelentésre a helyszínre érkező rendőrök elől az elkövetéshez használt eszközöket és az üvegben lévő üzemanyagot megpróbálták elrejteni és észrevétlenül elsétálni, azonban a járőrök a közelben elfogták őket. A helyszíni szemle során megállapították, hogy a tolvajok a parkolóban további két autó tanksapkatakaró ajtaját is felfeszítették, azonban a járművekből nem tudtak üzemanyagot lopni. Az elfogott személyeket a nyomozók lopás vétsége és lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Győri Rendőrkapitányság a két férfi ellen folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7014013034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása