NAGYON VIGYÁZZON, SZOMBAT ESTE HOVA TESZI LE AZ AUTÓJÁT: Vasárnaptól újabb fizetős parkolók Nádorvárosban
2018. június 29. írta: Cseri Pali

NAGYON VIGYÁZZON, SZOMBAT ESTE HOVA TESZI LE AZ AUTÓJÁT: Vasárnaptól újabb fizetős parkolók Nádorvárosban

parkolas_2.jpg

Július 1-től változást tapasztalhatnak az autósok a győri felszíni parkolóhálózatban Nádorváros területén. A város képviselő-testülete már korábban, egy rendeletmódosítással bővítette a fizető parkolóövezetek körét a városrész lakóinak kérésére, mely július 1-én ténylegesen hatályba lép.  A változások a parkolási feszültségek feloldását szolgálják, alkalmazásuktól azt remélik, hogy a környéken élők kerülnek kedvezőbb helyzetbe, akik lakóhelyük közelében könnyebben találnak majd parkolót.

Július 1-től fizetni kell a parkolóhelyek használatáért a Kálvária utcában a Lachner György utca és a Bakonyi út között, a Kálvária utca szervizútján a Lachner György utca és a Bakonyi út között, a Babits Mihály utcában a Lachner György utca és a Galamb utca között, magában a Galamb utcában, valamint a Bem tér nyugati és déli oldalán.

Az új utca szakaszok a III. díjövezetbe tartoznak, a díjfizetési kötelezettség munkanapokon hétfőtől péntekig 8-18 óráig áll fenn. A minimális fizetendő díj 25 forint, az óradíj 100 forint. Az említett utcákban lakóhellyel rendelkezők jogosulttá válnak lakossági parkolási bérletet váltani, ennek ára évente 3.900 forint. A területre bárki vásárolhat rendszámhoz kötött parkolási bérletet is: a havi 7.100 forintért, a negyedéves 19.900 forintért, az éves bérlet 71.000 forintért kapható. Parkolási bérletek személyesen a GYŐR-SZOL Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodájában válthatóak.

(győrszol)

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2014082733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása