Egy körforgalomban fog díszelegni az EYOF kocka Győrben
2018. július 31. írta: Cseri Pali

Egy körforgalomban fog díszelegni az EYOF kocka Győrben

eyof_kocka.JPG

Látványos szakaszához érkezett a fejlesztési munka Győrben az Új Bácsai út középső körforgalmában. Szombaton nagy teljesítményű darusautóval a szakemberek beemelték a körforgalomba az EYOF kocka oldalfalait, majd összeállították az alkotás korábban már fémkezelt vázszerkezetét. Így az arra járók nem teljes megjelenésében, de végleges méretében láthatják az EYOF ünnepélyes megnyitóján is szereplő kockát, amelyre dekorációs elemként az EYOF-on résztvevő ötven ország zászlója jelenik meg. A nemzetek lobogói Magyarországhoz képest elfoglalt földrajzi helyzetüknek megfelelően égtájanként a kocka négy oldalán lesznek láthatóak. A körforgalom közepén lévő kocka az állapotmegóvás érdekében körbe lesz kerítve. Ugyanitt a díszvilágítást adó 16 modern és energiatakarékos led fényforrás a közvilágítás be és kikapcsolási időpontjaival megegyezően működik majd. A fejlesztést követően a körforgalom zöld szigetének fenntartása hatékonyabb és egyszerűbb lesz, mert az ide kerülő alacsony növésű növények és a fű locsolását ezentúl automata öntözőrendszer végzi majd. A komplex beruházás a tervek szerint augusztus végére készül el.

(győrszol)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8914152553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása