EGYRE AGRESSZÍVABBAK AZ EMBEREK: Megölte volt barátnőjét, mehet majd a böribe
2018. július 31. írta: Cseri Pali

EGYRE AGRESSZÍVABBAK AZ EMBEREK: Megölte volt barátnőjét, mehet majd a böribe

bilincses3.jpg

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett B. Gábor letartóztatásának indítványozására.

Amint azt korábban megírták, B. Gábor 32 éves kapuvári lakos 2018. július 27-én az esti órákban súlyosan bántalmazta volt barátnőjét, annak otthonában. A sértettet a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba, ahol 2018. július 30-án életét vesztette. A bántalmazót a rendőrök 24 órán belül elfogták, a megyei rendőr-főkapitányságra előállították és - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított a kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2018. július 30-án előterjesztést tett B. Gábor letartóztatásának indítványozására.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8014152593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása