NE LEGYEN A TRÜKKÖS LOPÁSOK ÁLDOZATA GYŐRBEN SEM: Kampányt indítottak a rendőrök
2018. augusztus 30. írta: Cseri Pali

NE LEGYEN A TRÜKKÖS LOPÁSOK ÁLDOZATA GYŐRBEN SEM: Kampányt indítottak a rendőrök

 bunmeg2_0.jpg

Az autópálya melletti pihenőkben elkövetett bűncselekmények megelőzése érdekében folytatták kampányukat Győr térségében a megyei rendőr-főkapitányság prevenciós szakemberei.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának szakemberei, a Polgárőrséggel közösen szerveztek figyelemfelhívó akciót a trükkös lopások megelőzése érdekében az M1 autópályán Győr közelében, 2018. augusztus 29-én.

Az akció célja az utazók figyelmének felhívása az esetleges veszélyekre. Az erről készült kampányvideót a megyei rendőr-főkapitányság facebook oldalán tekinthetik meg.

A közlekedők információkat kaphattak a gyorsforgalmi utakon előforduló trükkös módszerrel elkövetett bűncselekmények jellemzőiről, és ezek megelőzésének lehetőségeiről. Munkatársaink olyan többnyelvű információs füzetet adtak át a közlekedők részére, amely a megelőzés lehetőségeiről ad felvilágosítást.

A kiadványban is olvasható tanácsok közül a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakat ajánlja az úton lévők figyelmébe:

  • Értékeit ne hagyja szem előtt az autóban, pénzét, okmányait tartsa magánál!
  • A túl segítőkész idegenekkel legyen bizalmatlan!
  • A gépjárműből való kiszállást követően azonnal zárja le az ajtókat!
  • Ha többen utaznak, valaki mindig maradjon a gépkocsinál!
  • Pihenésre nagy forgalmú, kellően megvilágított parkolót használjon!



Fotó: police.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4314212093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása