TEGNAPI NAP EREDMÉNYE: 14 teherautó sofőr akadt fenn a rostán
2018. augusztus 31. írta: BoldiG

TEGNAPI NAP EREDMÉNYE: 14 teherautó sofőr akadt fenn a rostán

ellenorzes-teherauto-gyms-police-hu.jpg

Folytatódott a tehergépjárművek ellenőrzése Győr-Moson-Sopron megyében.

A közlekedésbiztonsági és közbiztonsági helyzet javítása érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti állománya célirányos ellenőrzést tartott 2018. augusztus 30-án 7 órától 13 óráig az M1-es autópálya 142-172. kilométerszelvénye közötti pályaszakaszon.

A fokozott ellenőrzés elsősorban az autópálya leállósávjának szabálytalan használatára és a nehéz tehergépjárművekkel történő szabálytalan előzések számának visszaszorítására irányult.

Az ellenőrzés ideje alatt a rendőrök 14 tehergépjármű-vezetővel szemben állapítottak meg jogsértést. Közülük 11 esetben szabálytalanul előző, 1 esetben követési távolságot be nem tartó, valamint 1 esetben túlsúlyos vontatást végző teherautó sofőrrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot az intézkedők. Szabálysértési eljárás azonnali lefolytatása céljából 1 gépkocsivezetőt előállítottak a rendőrségre.  

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3714213561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása