MI LESZ VELED GYŐR? Döbbenet: ököllel ütötte a buszsofőrt egy nő
2018. szeptember 08. írta: Cseri Pali

MI LESZ VELED GYŐR? Döbbenet: ököllel ütötte a buszsofőrt egy nő

no_verte_a_sofort.jpg

A győri rendőrök a lakosság segítségét kéri egy nő felkutatásában. Nyomozást indítottak közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben, miután egy ismeretlen nő szeptember 5-én 15 óra 20 perckor Győrben, a Budai úton található buszmegállóban összeveszett a helyi járatú, 14-es busz sofőrjével, akit egy alkalommal, ököllel megütött. A sofőr az ütéstől 8 napon belüli könnyű sérülést szenvedett.

A feltételezett elkövető egy 30 év körüli, 160-165 centiméter magas, fekete hajú, teltebb alkatú nő. Az asszony valószínűleg Győrben, a Honvéd ligetnél szállhatott fel egy babakocsival, a második ajtónál, egy másik nő társaságában.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi u. 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2114229183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása