SEMMIBŐL NEM TANUL AZ EMBER? Részegen motorozott Győrben, neki is ment egy kocsinak
2018. szeptember 28. írta: Cseri Pali

SEMMIBŐL NEM TANUL AZ EMBER? Részegen motorozott Győrben, neki is ment egy kocsinak

balmotor4.jpg

A Győri Rendőrkapitányság befejezte egy helybéli férfi ellen indult ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. július 28-án 2 óra körül egy motorkerékpárral közlekedett Győrben, a Tihanyi Árpád úton a Nádor aluljáró felől. Haladása során későn vette észre az előtte forgalmi okból megálló személygépkocsit, és nekiütközött. A baleset miatt a motoros elesett, majd a vele szemben érkező másik autónak nekicsúszott. A rendőrök a kétkerekű vezetőjével szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az intézkedők a járművezetőt további mintavételre előállították. A balesetben nem sérült meg senki.

A büntetőeljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a 24 éves sofőr alkoholos befolyásoltság alatt vezette járművét. A férfit ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.A nyomozás vizsgálati szakaszában a Győri Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6614269413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása