GYŐRI AUTÓSOK, UGYE NEM FELEJTETTÉTEK EL? Hétfőtől többe kerül a heti sztrádamatrica
2018. szeptember 29. írta: Cseri Pali

GYŐRI AUTÓSOK, UGYE NEM FELEJTETTÉTEK EL? Hétfőtől többe kerül a heti sztrádamatrica

matrica_1.jpg

Október első napjától többe kerül a heti sztrádamatrica.

Sok változás lép életbe október elsejétől. Az egyik legfontosabb, hogy hétfőtől 17 százalékkal drágul a heti sztrádamatrica: 2 975 forint helyett 3 500 forintba kerül. A több mint 7 személyes személyautók, például a kisbuszok tíznapos matricája októbertől szintén 18 százalékkal, 7 000 forintra drágul. Az autóbuszok matricája is drágább lesz: 15 500 forintba kerül októbertől, szemben az eddigi 13 385 forinttal, vagyis itt 16 százalékos a díjemelkedés. Az áremelkedés idén 700 millió forinttal több bevételt termelhet, jövőre pedig 4,8 milliárd plusz származhat a heti e-matrica díjnövekedéséből.

Jó hír is van: annak érdekében, hogy az autósok ne járjanak rosszul, a NÚSZ Zrt. viszonteladói partnerei számára október 1-től már nem engedélyezi az országos, éves e-matrica eladását. Erre kizárólag a társaság ügyfélszolgálati irodáiban és online értékesítési felületén lesz lehetőség.

(napi)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1214271379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása