TÉNYLEG ELŐZNI KELL MINDENÁRON? Győrnél vízelvezető árokba lökte a másik autót
2018. október 01. írta: Cseri Pali

TÉNYLEG ELŐZNI KELL MINDENÁRON? Győrnél vízelvezető árokba lökte a másik autót

elozes.jpg

A figyelmetlen előzés okozott balesetet.

A 83-as számú főúton, Győr felől Győrszemere irányába közlekedett egy autó sofőrje 2018. szeptember 30-án 10 óra 30 perckor. Haladása során egy balra ívelő kanyart elhagyva az előtte közlekedő személygépjármű előzésébe kezdett, azonban - a tőle elvárható kellő figyelmet és körültekintést elmulasztva - nem győződött meg arról, hogy a gépkocsija előzését már egy másik autó megkezdte.

A figyelmetlen járművezető megkezdte az előzést és érintőlegesen ütközött az őt hátulról előző autóval. Ennek következtében a vétlen sofőr a járműve feletti uralmát elveszítette és az irányíthatatlan kocsival először a bal oldali híd korlátjának ütközött, majd az út alatt található vízelvezető árokba zuhant. Az ütközés során a vétlen járművezető és utasa megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1314274127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása