DURVA EMLÉKEZETKIESÉS! A győri férfi nem tudta hogyan került a szántóföldre
2018. október 31. írta: BoldiG

DURVA EMLÉKEZETKIESÉS! A győri férfi nem tudta hogyan került a szántóföldre

emlekezetkieses-rtl.jpg

Az RTL híradója számolt be arról az esetről, amelyben egy harmincas éveiben járó férfi kért segítséget a 112-n.

A férfi Győrszemeréről tartott Győrbe - ennyire emlékszik - amikor eddig ismeretlen okokból egy Győrhöz közeli szántóföldön találta magát.

A rendőrök a nyomok alapján valószínűsítik, hogy kicsúszott a kanyarban, de a férfi a fentieken kívül semmit nem tudott mondani arról, pontosan hol van és miért van ott.

Először rossz helyen keresték a mentősök és a rendőrök illetve tűzoltók, közben mobilon tartották a kapcsolatot. Vissza is fordultak keresni újra a kiindulási pontra, ami után a vészvillogót vették észre a keresésére indult szervek, amit az ő tanácsukra kapcsolt be a férfi.

A férfiről kiderült, hogy alkoholt nem ivott, és a segítség megérkezésekor tiszta volt a tudata. Az RTL úgy tudja, hogy régebben is voltak már emlékezetkiesései. A mentősök mellkasi sérülésekkel, bordatöréssel vitték a Petz Aladár kórházba, de nem volt életveszélyben.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr10014335627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása