JÖVŐRE GYŐRBEN LESZ ELŐSZÖR JUNIOR TORNÁSZ VB? A kormány támogatásáról biztosította Borkaiékat
2018. október 31. írta: BoldiG

JÖVŐRE GYŐRBEN LESZ ELŐSZÖR JUNIOR TORNÁSZ VB? A kormány támogatásáról biztosította Borkaiékat

tornavb-m4sport-hu.jpg

Két héttel ezelőtt hozott a kormány döntést erről a kérdésről.

Fontos tudni, hogy eddig még soha nem rendeztek ilyen eseményt, a Magyar Torna Szövetség komolyan dolgozik az ügyön már régóta.

A 2019. évi Junior Tornász Világbajnokság megrendezése érdekében szükséges kormányzati intézkedésekkel kapcsolatosan arról döntöttek, hogy támogatják, hogy a Magyar Torna Szövetség Magyarországon, Győr megyei jogú városban megrendezze a 2019. évi Junior Tornász Világbajnokságot.

Ennek megfelelően utasították az  Emberi Erőforrások miniszterét, hogy a  pénzügyminiszter és Győr megyei jogú város polgármesterének bevonásával tekintse át Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata hozzájárulásának javasolt mértékét és módját a Világbajnokság megrendezéséhez. Fontos, hogy ha ez meg van, akkor a  pénzügyminiszternek gondoskodnia kell a Világbajnokság sikeres megrendezéséhez megfelelő központi költségvetési forrás biztosításáról.

Hamarosan pontot kell ennek a végére tenni, ha tényleg meg akarják rendezni.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2714336753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása